Meld je aan voor de 06-09 workshop!

Diensten

Therapie en coaching

Bekijk hieronder onze aangeboden diensten.

Therapie en coaching

Bekijk hieronder onze aangeboden diensten.

Regressietherapie

Het uitgangspunt bij regressietherapie is dat klachten voortkomen uit onverwerkte gebeurtenissen. Gebeurtenissen die een negatieve lading hebben, en vaak traumatiserend zijn geweest. In de therapie wordt met behulp van de aangegeven klachten en jouw biografie en die van je familie, dergelijke gebeurtenissen opgespoord en herbeleefd zodat de negatieve lading eraf gaat, en de impact ervan op jouw leven kleiner wordt of mogelijk zelfs verdwijnt.

Systemisch coachen

Met systemisch coachen wordt bedoeld dat naast het individu zelf ook wordt gekeken naar het individu in het systeem, bijvoorbeeld als onderdeel van een gezin, een club of een organisatie. Er wordt gekeken naar de relatie van het individu met andere individuen binnen het systeem, en vaak ook naar het grotere geheel waarvan het systeem onderdeel uitmaakt.

Jouw persoonlijke blauwdruk

Het kennen van je blauwdruk geeft je inzicht in wie je in de basis bent. Dit inzicht kan een begin zijn voor een verdere verdieping, bijvoorbeeld in een regressiesessie, en het kan ook al zo verhelderend en bevestigend werken, dat het voldoende is om zelf verder mee aan de slag te gaan in je persoonlijke ontwikkeling, je werk, je gezin, of wat op dat moment ook maar de aandacht vraagt.

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!