Meld je aan voor de 06-09 workshop!

Buitencoaching

Coaching en therapie in de buitenlucht, omgeven door vogels, de zee, schapen, bomen en alles wat op dat moment maar langskomt vliegen, waaien of aanspoelt. Op een rustige plek waar je helemaal één kunt zijn met jezelf en de natuur.

Aan het wad of in het bos, beide is nu mogelijk bij praktijk Nocht.

Heb je het gevoel dat terugkerende gedachten, gevoelens en/of gedragingen jou een stukje levensplezier in de weg staan? Denk je dat deze terugkerende patronen voortkomen uit je vroege jeugd, gezin of verdere voorouders? Of weet je het niet en zou je dat graag willen onderzoeken? Kun je hier wel wat ondersteuning bij gebruiken? En hou je niet van binnen zitten?

Meld je dan nu aan voor buitencoaching.

Werkwijze en tarief

Bij het Wad (Nes/Wierum) of in het bos bij Lauwersoog, naar gelang jouw voorkeur, vindt de eerste afspraak plaats. Ik vraag je om vóór de afspraak een vragenlijst in te vullen. We gaan buiten in gesprek over wat er in jouw leeft op dat moment, wat aandacht vraagt, en gaan dieper in op de door jou ingevulde vragenlijst. We bespreken wat je wens is, wat zou je graag uit de sessies willen halen? Waar wil je naar toe werken? In gesprek met elkaar, en met systemisch werk/oefeningen en mogelijke opstellingen in de natuur krijgen we meer inzicht in jouw vraag, situatie en/of aandachtspunt. Inzicht is de eerste stap in persoonlijke ontwikkeling. Deze afspraak duurt anderhalf tot 2 uur.

Vervolgens gaan we in een vervolgafspraak van maximaal 2 uur in mijn praktijk dieper in op de zaken die buiten aan de orde zijn gekomen. We kijken naar de onderliggende oorzaak, zodat op een diepere laag heling mag plaatsvinden. Dit doen we met behulp van regressietherapie en systemisch werk.

Het is ook mogelijk om de vervolgafspraak buiten te doen. Dit bepalen we in gezamenlijk overleg.

Het tarief van de buitensessies is gelijk aan die van de binnensessies, namelijk €125 (excl btw).

Waarom in de buitenlucht?

Naast dat het voor een frisse neus zorgt om buiten aan de slag te gaan, levert het meer voordelen op:

  • Alles in de natuur geeft je informatie, een vogel die overvliegt, een tak die van de boom valt, een vlieg die rond je hoofd zoemt
  • Alles in de natuur kunnen we gebruiken voor bijvoorbeeld een familieopstelling, denk bijvoorbeeld aan het gebruik van schelpen of andere aangespoelde zaken of afgewaaide takken
  • Je kunt vaak beter aarden in de natuur en beter in je gevoel komen
  • In de buitenlucht is natuurlijk gezonder dan binnen aan de slag gaan

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!