Meld je aan voor de 06-09 workshop!

Numerologie: Jouw persoonlijke blauwdruk

Ontdek je levenspad en persoonlijkheid door Numerologie

Je persoonlijke blauwdruk ontvouwen door de kracht van Numerologie. Jouw geboortedatum is meer dan een getal, het geeft namelijk een indicatie van wie jij bent. Numerologie is de studie van getallen en hun invloed op ons leven. Wij gebruiken de numerologie om inzicht te geven in wie je werkelijk bent, je talenten, levensdoelen, en het pad dat je te bewandelen hebt.

Hoe gaat dit verder in zijn werk

Voorbereiding

Zodra ik alle gegevens van jou heb ontvangen kan ik de afspraak voorbereiden. Dit betekent dat ik je persoonlijke blauwdruk ga opstellen.

(online) afspraak

In een online of telefonisch gesprek leiden we je door je numerologische blauwdruk heen. Later ontvang je deze ook nog via de mail.

Mogelijk vervolg

Wil je met behulp van de blauwdruk meer inzicht ? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kan numerologie voor je betekenen

Numerologie geeft ons inzicht in ons karakter en levenspad. Het is geen voorspelling van de toekomst, maar een hulpmiddel om jezelf beter te begrijpen en je eigen krachten en mogelijkheden te ontdekken. Wij benaderen numerologie op een toegankelijke en positieve manier, zodat je met vertrouwen en helderheid naar jezelf en je leven kunt kijken, zonder angst voor het onbekende. Een persoonlijke blauwdruk kan helpen bij persoonlijke groei, zelfverbetering, het verbeteren en verdiepen van relaties en het kan helpen bij het vinden van balans.

Klantervaringen

Lees hieronder de ervaringen van verschillende klanten.

Daisy
Lees verder
“Deze sessie heeft mij meer helderheid en inzicht gebracht wat authentieke energie van mij is. En wat er echt bij mij hoort. Dat voelt zo fijn en heeft mij echt meer vertrouwen gegeven. Aafje legt alles helder, rustig en duidelijk uit waardoor je de informatie goed kan verwerken en opslaan. Echt een aanrader dus!”
Joke Nauta
Lees verder
"In november ben ik bij Aafje geweest met de vraag wat me nog tegenhield om echt te gaan staan voor wat ik doe en wie ik ben. Mijn passie helemaal gaan volgen. We hebben er samen naar gekeken en ons verdiept in mijn voorouderlijke (vrouwen)lijn. Ik had er al eerder naar gekeken en bij jou ben ik weer een laagje dieper gegaan. Er gebeurde veel wat veel heeft losgemaakt, met als gevolg dat ik afgelopen donderdag sinds tijden weer een lezing heb gegeven voor 30 man. Relaxed, zonder zenuwachtig te zijn, enorm blij dat ik dit nu kon doen."
Annette
Lees verder
"Voel een andere verbinding in het contact met mijn moeder en dat voelt goed. Er mocht nog wat opgeruimd worden uit het systeem en dit is bevrijdend. Ook helpt het mij dat ik weet wat het verdriet was waardoor ik het ook kon aankijken/voelen. Het geeft mij rust en vrijheid en dat is fantastisch!! Bedankt dat je dit samen met mij wou doen!"
Anoniem
Lees verder
“Voor iedereen een aanrader deze waardevolle dag. Gun jezelf dit cadeau!”
Anoniem
Lees verder
"Bij Aafje voelde ik mij direct veilig en vertrouwd om mijn verhaal kwijt te kunnen, echt een aanrader als je een luisterend oor wilt."
Evelyn (numerologie)
Lees verder
“Ik heb een uitleg gekregen van mijn persoonlijke blauwdruk, bijzonder dat je zoveel dingen herkent bij jezelf. Aafje heeft dit zo leuk gedaan, ik heb zin om er mee aan de slag te gaan! Bedankt voor de fijne uitleg en tot ziens!”
Anoniem
Lees verder
"De cursus Blauwdruk heeft mij echt veel inzicht gegeven in mezelf. Aan de hand van de blauwdruk kon ik kijken naar welke stappen goed zijn om te zetten! De sfeer was prettig tijdens de cursus! Bedankt!"
M, 22-01-2023
Lees verder
"Vandaag veel inzichten gekregen over wie ik ben, waar ik nu sta en wat ik nog aandacht mag geven om beter in balans te komen en om meer liefde te hebben voor mezelf en om 'gewoon' gelukkiger te zijn!"
Maaike
Lees verder
"Een hele fijne workshop waarbij ik echt mezelf kon zijn. Er werd goed geluisterd naar elkaar. Bijzondere ervaring tijdens het medicijnwiel. Hele mooie inzichten gekregen. Ik kan verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga hier voldaan en blij vandaan."
Femia
Lees verder
"Ik snap nu na de sessie wat mijn vrijheid is: alles zeggen wat ik maar wil, mijzelf uiten. Dat geeft mij vrijheid. Het verbaast mij dat er 2 uur voorbij zijn gegaan. De kleine stapjes die Aafje maakt (ook al wil ik soms veel sneller) het geduld wat ze heeft om je door de moeilijke passage van het leven van mijn oma heen te loodsen maakt dat ik dit een hele prettige manier van therapie vindt. Wat mij vooral opvalt is dat mijn lichaam als ik in de energie van mijn oma ben alles voelt, wat oma destijds heeft gevoeld. Heel bijzonder!"
Anoniem
Lees verder
“Ik ben alleen maar positief over de sessies. Ik heb nu meer begrip voor het gedrag van mijn moeder, daardoor voelt het zachter. Ik ben heel diep gegaan, maar het heeft me veel gebracht. Ik ervaar nu meer zelfvertrouwen en ben mondiger geworden. Zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik zit nu op zo’n 85% en merk dat het nog steeds doorwerkt. Dankjewel Aafje!”
Judith
Judith
Lees verder
"Ik heb tijdens de workshop een uitleg gekregen over mijn blauwdruk. Hoe leuk en herkenbaar was dit. Je kunt er meteen mee aan de slag. Aafje luistert, hoort en ziet. Ze heeft de gave iedereen in zijn/haar waarde te laten zonder oordeel en wist 3 heel verschillende mensen te laten "klikken". Het was een mooie dag."
Vorige
Volgende

Neem vrijblijvend contact op voor een blauwdruk

Heb je vragen of opmerkingen? Gebruik het onderstaande formulier of de overige contact gegevens om vrijblijvend contact op te nemen!

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!