Meld je aan voor de 17-06 workshop!

Werkwijze en Tarieven

Werkwijze en tarieven

Hieronder een overzicht van de werkwijze en de tarieven. De genoemde tarieven op de website zijn exclusief btw.

Regressie- en systeemtherapie

We starten met een intakegesprek. Daarin zal ik vragen stellen om vooral een beeld te krijgen van de vraag of vragen die bij jou leven, de aard van de klachten, je persoonlijke omstandigheden en je biografie. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur. Indien er van beide kanten het vertrouwen is om verder te gaan, maken we een afspraak voor een volgende sessie. Deze vervolgsessies duren ongeveer anderhalf uur. Het aantal sessies dat wenselijk is, is afhankelijk van de complexiteit van de vraag en hoe de behandeling verloopt. Gedurende het traject wordt in gezamenlijkheid het vervolg afgestemd. Er wordt dus niet vooraf een strippenkaart afgegeven.

Een consult heeft een vast tarief van €125 en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Bij overschrijding daarvan wordt extra tijd in rekening gebracht. Het annuleren van afspraken binnen 24 uur worden in rekening gebracht. Het eerder afzeggen van afspraken is kosteloos.

Persoonlijke blauwdruk

Mocht je meer inzicht willen krijgen in jouw persoonlijke blauwdruk, dan vraag ik je vooraf om een aantal persoonlijke gegevens, in ieder geval je naam- en adres gegevens en je geboortedatum. Op basis van deze informatie werk ik jouw persoonlijke blauwdruk uit. We maken een afspraak om deze blauwdruk door te nemen en te bespreken wat dit voor jou betekent. Het tarief voor de uitwerking en het gesprek is €45.

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!