Meld je aan voor de 20-09 workshop!

Werkwijze en Tarieven

Werkwijze en tarieven

Hieronder een overzicht van de werkwijze en de tarieven. De genoemde tarieven op de website zijn exclusief btw.

Regressie- en systeemtherapie

We starten met een intakegesprek. Daarin zal ik vragen stellen om vooral een beeld te krijgen van de vraag of vragen die bij jou leven, de aard van de klachten, je persoonlijke omstandigheden en je biografie. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uur. Indien er van beide kanten het vertrouwen is om verder te gaan, maken we een afspraak voor een volgende sessie. Deze vervolgsessies duren ongeveer anderhalf uur. Het aantal sessies dat wenselijk is, is afhankelijk van de complexiteit van de vraag en hoe de behandeling verloopt. Gedurende het traject wordt in gezamenlijkheid het vervolg afgestemd. Er wordt dus niet vooraf een strippenkaart afgegeven.

Tarieven

Een consult voor zowel regressietherapie, systemisch coaching als buitencoaching heeft een vast tarief van €125 en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Bij overschrijding daarvan wordt extra tijd in rekening gebracht.

Het tarief voor een persoonlijke blauwdruk inclusief het online gesprek is €54.

Ik behandel mensen in de leeftijd vanaf 17 jaar.

Annuleren van afspraken binnen 24 uur wordt in rekening gebracht. Het eerder afzeggen van afspraken is kosteloos.

Persoonlijke blauwdruk

Mocht je meer inzicht willen krijgen in jouw persoonlijke blauwdruk, dan vraag ik je vooraf om een aantal persoonlijke gegevens, in ieder geval je naam- en adres gegevens en je geboortedatum. Op basis van deze informatie werk ik jouw persoonlijke blauwdruk uit. We maken een afspraak om deze blauwdruk online door te nemen en te bespreken wat dit voor jou betekent. In deze online afspraak van 30 minuten is er voldoende tijd voor reflectie en jouw persoonlijke vragen.

Buitencoaching

Het eerste gesprek vindt buiten plaats. In gezamenlijk overleg bij het wad of in het bos. We gaan buiten in gesprek over wat er in jouw leeft, wat aandacht vraagt, en gaan dieper in op de door jou vooraf ingevulde vragenlijst. In gesprek met elkaar, en met systemisch werk/oefeningen krijg je een eerste inzicht in jouw patronen en mogelijke onderliggende oorzaken. Dit consult duurt ongeveer 2 uur. In een vervolgsessie gaan we dieper op de onderliggende oorzaken in. In overleg doen we dit buiten of binnen in mijn praktijk. We bekijken daarna per keer of een vervolgconsult nodig/wenselijk is.

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!