Meld je aan voor de 06-09 workshop!

Praktijk

Ervaringen van klanten

“Deze sessie heeft mij meer helderheid en inzicht gebracht wat authentieke energie van mij is. En wat er echt bij mij hoort. Dat voelt zo fijn en heeft mij echt meer vertrouwen gegeven. Aafje legt alles helder, rustig en duidelijk uit waardoor je de informatie goed kan verwerken en opslaan. Echt een aanrader dus!”
Daisy

Praktijk NOCHT!

Nocht is Fries voor ‘ergens zin in hebben’ en voor ‘plezier’! Op mijn zoektocht door het leven, ondersteund door verschillende coaches en regressietherapeuten, heb ik zelf het pad van plezier en energie weer een beetje teruggevonden. Dankzij inzichten in de oorsprong van mijn vragen en aandachtspunten, in mijn jeugd, mijn ouders en voorouders, ben ik op een pad beland, waarvan ik eigenlijk al wist dat het mijn pad was. Mijn pad om voor mezelf te kiezen, voor mezelf te gaan staan, durven uitdragen van mijn gevoelens, verlangens, onafhankelijk van hoe anderen hierover denken. ‘Ik mag er zijn’ is een belangrijk thema geweest in de zoektocht naar mezelf, en is dat nog steeds. Ik voerde een continue strijd met mezelf, mijn gedrag was niet goed, ik had verkeerde gedachten, het mocht er allemaal niet zijn. Toen ik leerde om het juist wel aandacht te geven, en er doorheen in plaats van uit de weg te gaan, ontstonden de openingen voor groei en ontwikkeling, en ontstond er rust en energie. Opgeleid door Maarten Oversier, heb ik nu mijn eigen praktijk voor regressietherapie in Dokkum.

Vragen

Het feit dat je hier bij ‘NOCHT’ bent betekent wellicht dat je in je leven ook tegen dergelijke vragen aanloopt. Vragen die je mogelijk zelf niet helemaal kunt beantwoorden, en waarvoor een steuntje van anderen nodig is. Vragen zoals bijvoorbeeld Hoe kom ik meer bij mezelf? Waarom vertrouw ik nog zoveel op het oordeel van anderen? Waarom ben ik in een burn-out terecht gekomen? Hoe kan het dat ik op deze leeftijd nog steeds zo door mijn ouders getriggerd wordt? Waarom ben ik onzeker in (grote) groepen? Waarom kwakkel ik zo met mijn fysieke gezondheid? Hoe kan ik omgaan met mijn chronische ziekte? Waarom lukt het me niet een liefdesrelatie aan te gaan en vast te houden? Waarom kamp ik nog steeds met overgewicht? Ik wil graag een nieuwe stap zetten in mijn carrière, wat houdt me tegen? Hoe zorg ik ervoor dat ik meer plezier in mijn leven krijg? Hoe kan ik vaker ‘nee’ zeggen?

Verkennen

Vragen die voor een groot deel ook mijn leven hebben beïnvloed, en waarvan de oorsprong vaak in de jeugd, kinderjaren of bij ouders en voorouders terug te vinden is. Vragen  die niet los te zien zijn van de systemen waar je onderdeel van uitmaakt, zoals bijvoorbeeld je gezin, organisatie, vriendengroep en hobbyclubs.

Ik ondersteun je graag bij het verder verkennen van je vraagstukken en gewenste veranderingen, en maak daarbij gebruik van regressietherapie en systeemtherapie. Het voorouderlijk werk heb ik van Maarten Oversier mogen leren. Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik zijn succesvolle methode nu in mijn praktijk mag inzetten. Het systemisch werk en opstellingen heb ik geleerd bij het Bert Hellinger instituut. Beide methoden gaan over familiesystemen en de invloed daarvan op het huidige leven. Ze vullen elkaar mooi aan. Daarnaast is het mogelijk inzicht te krijgen in jouw persoonlijke blauwdruk.

Als Dr. in de psychologie ligt mijn basis in deze klassieke opleiding. Gecombineerd met aandacht voor de energetische kant van familiesystemen en het zielsbewustzijn, waar ik me vooral de laatste zes jaar in heb gespecialiseerd, draag ik met veel liefde en aandacht bij aan jouw persoonlijke vraagstuk!

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!