Meld je aan voor de 06-09 workshop!

Regressietherapie; verwerk het verleden

Het uitgangspunt bij regressietherapie is dat klachten voortkomen uit onverwerkte gebeurtenissen. Gebeurtenissen die een negatieve lading hebben en vaak traumatiserend zijn geweest. Als trauma’s niet verwerkt worden, dan zetten ze zich met bijbehorende emoties, gedachten en gevoelens vast in het systeem. Het kan daarmee leiden tot fysieke, mentale en emotionele klachten. Deze klachten kunnen generaties lang doorwerken, totdat iemand die pijn durft aan te kijken en te doorleven. Op dat moment kan er heling ontstaan, voor jou en voorgaande en volgende generaties. 

Trauma’s zorgen vaak voor conclusies en verbindingen die niet kloppen en levensgeluk soms in de weg staan. Een voorbeeld uit een trauma uit de kindertijd is dat je na een ruzie met je ouders, samen met je broertje vlucht van je huis en je broertje een ongeluk krijgt. Zo’n moment kan ervoor zorgen dat jij tot de conclusie komt dat ruzies tot ongelukken leiden. Het patroon dat je ontwikkelt zou kunnen zijn dat je daardoor ruzies uit de weg gaat (in je relatie, je gezin op je werk etc.), je jezelf niet uitspreekt, en je niet voor jezelf opkomt, want anders gebeurt er immers iets ongewensts. Hierdoor kun je klachten ontwikkelen, die jouw levensgeluk in de weg staan. Vaak is het inzicht in de relatie tussen het ongeluk en jouw klachten al een start voor een verandering. Door terug te gaan naar deze gebeurtenis en deze te doorleven, kan de impact ervan verder worden verkleind en je klachten verminderen of mogelijk verdwijnen. 

Hoe ziet een regressetherapie sessie eruit?

Intake

Voordat je in regressie gaat, brengen we eerst jouw biografie en die van je ouders en grootouders in kaart, en bespreken we (indien bekend) impactvolle gebeurtenissen die er zijn geweest.

Regressie

Nu we jouw leven en dat van je (voor)ouders in kaart hebben gebracht, ga je in regressie terug naar de onverwerkte en beladen gebeurtenissen die mogelijk verbonden zijn aan jouw klachten/hulpvraag.

Heling

Na één of meerdere regressiesessies ontstaat er heling voor jou, voorgaande en toekomstige generaties. Je klachten verminderen, het voelt zachter en/of lichter en je krijgt mogelijk weer een stukje levensplezier terug.

Een consult heeft een vast tarief van €125 en duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Meer over de tarieven en werkwijze lees je hier.

Hoe werkt regressietherapie?

Met regressietherapie wordt met behulp van de aangegeven klachten en jouw biografie en die van je familie, impactvolle en onverwerkte gebeurtenissen opgespoord en herbeleefd zodat de negatieve lading eraf gaat, en de impact ervan op jouw leven kleiner wordt of mogelijk zelfs verdwijnt.

Klantervaringen

Lees hieronder de ervaringen van verschillende klanten.

Daisy
Lees verder
“Deze sessie heeft mij meer helderheid en inzicht gebracht wat authentieke energie van mij is. En wat er echt bij mij hoort. Dat voelt zo fijn en heeft mij echt meer vertrouwen gegeven. Aafje legt alles helder, rustig en duidelijk uit waardoor je de informatie goed kan verwerken en opslaan. Echt een aanrader dus!”
Joke Nauta
Lees verder
"In november ben ik bij Aafje geweest met de vraag wat me nog tegenhield om echt te gaan staan voor wat ik doe en wie ik ben. Mijn passie helemaal gaan volgen. We hebben er samen naar gekeken en ons verdiept in mijn voorouderlijke (vrouwen)lijn. Ik had er al eerder naar gekeken en bij jou ben ik weer een laagje dieper gegaan. Er gebeurde veel wat veel heeft losgemaakt, met als gevolg dat ik afgelopen donderdag sinds tijden weer een lezing heb gegeven voor 30 man. Relaxed, zonder zenuwachtig te zijn, enorm blij dat ik dit nu kon doen."
Annette
Lees verder
"Voel een andere verbinding in het contact met mijn moeder en dat voelt goed. Er mocht nog wat opgeruimd worden uit het systeem en dit is bevrijdend. Ook helpt het mij dat ik weet wat het verdriet was waardoor ik het ook kon aankijken/voelen. Het geeft mij rust en vrijheid en dat is fantastisch!! Bedankt dat je dit samen met mij wou doen!"
Anoniem
Lees verder
“Voor iedereen een aanrader deze waardevolle dag. Gun jezelf dit cadeau!”
Anoniem
Lees verder
"Bij Aafje voelde ik mij direct veilig en vertrouwd om mijn verhaal kwijt te kunnen, echt een aanrader als je een luisterend oor wilt."
Evelyn (numerologie)
Lees verder
“Ik heb een uitleg gekregen van mijn persoonlijke blauwdruk, bijzonder dat je zoveel dingen herkent bij jezelf. Aafje heeft dit zo leuk gedaan, ik heb zin om er mee aan de slag te gaan! Bedankt voor de fijne uitleg en tot ziens!”
Anoniem
Lees verder
"De cursus Blauwdruk heeft mij echt veel inzicht gegeven in mezelf. Aan de hand van de blauwdruk kon ik kijken naar welke stappen goed zijn om te zetten! De sfeer was prettig tijdens de cursus! Bedankt!"
M, 22-01-2023
Lees verder
"Vandaag veel inzichten gekregen over wie ik ben, waar ik nu sta en wat ik nog aandacht mag geven om beter in balans te komen en om meer liefde te hebben voor mezelf en om 'gewoon' gelukkiger te zijn!"
Maaike
Lees verder
"Een hele fijne workshop waarbij ik echt mezelf kon zijn. Er werd goed geluisterd naar elkaar. Bijzondere ervaring tijdens het medicijnwiel. Hele mooie inzichten gekregen. Ik kan verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga hier voldaan en blij vandaan."
Femia
Lees verder
"Ik snap nu na de sessie wat mijn vrijheid is: alles zeggen wat ik maar wil, mijzelf uiten. Dat geeft mij vrijheid. Het verbaast mij dat er 2 uur voorbij zijn gegaan. De kleine stapjes die Aafje maakt (ook al wil ik soms veel sneller) het geduld wat ze heeft om je door de moeilijke passage van het leven van mijn oma heen te loodsen maakt dat ik dit een hele prettige manier van therapie vindt. Wat mij vooral opvalt is dat mijn lichaam als ik in de energie van mijn oma ben alles voelt, wat oma destijds heeft gevoeld. Heel bijzonder!"
Anoniem
Lees verder
“Ik ben alleen maar positief over de sessies. Ik heb nu meer begrip voor het gedrag van mijn moeder, daardoor voelt het zachter. Ik ben heel diep gegaan, maar het heeft me veel gebracht. Ik ervaar nu meer zelfvertrouwen en ben mondiger geworden. Zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik zit nu op zo’n 85% en merk dat het nog steeds doorwerkt. Dankjewel Aafje!”
Judith
Judith
Lees verder
"Ik heb tijdens de workshop een uitleg gekregen over mijn blauwdruk. Hoe leuk en herkenbaar was dit. Je kunt er meteen mee aan de slag. Aafje luistert, hoort en ziet. Ze heeft de gave iedereen in zijn/haar waarde te laten zonder oordeel en wist 3 heel verschillende mensen te laten "klikken". Het was een mooie dag."
Vorige
Volgende

Neem vrijblijvend contact op voor een regressietherapie sessie

Heb je vragen of opmerkingen? Gebruik het onderstaande formulier of de overige contact gegevens om vrijblijvend contact op te nemen!

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!