Meld je aan voor de 09-02 workshop!

Jouw persoonlijke blauwdruk

Nu voor €54!!

Jij als persoon

Wie ben ik? Wat zijn mijn aandachtspunten? Welk pad heb ik in dit leven te bewandelen? Jouw geboortedatum bepaalt voor een groot deel wie jij bent, je talenten en je doel in het leven. Uit je geboortedatum is jouw blauwdruk te halen, dit krijg je met je geboorte dus al mee. Het geeft een indicatie van:

  • wie je in de kern bent
  • je thema’s (waar heb je aan te werken)
  • je talenten
  • het pad dat je hebt te bewandelen in dit leven
  • je levensdoel

Individuele Blauwdruk

Het kennen van je blauwdruk geeft je inzicht in wie je in de basis bent. Dit inzicht kan een begin zijn voor een verdere verdieping, bijvoorbeeld in een regressiesessie, en het kan ook al zo verhelderend en bevestigend werken, dat het voldoende is om zelf verder mee aan de slag te gaan in je persoonlijke ontwikkeling, je werk, je gezin, of wat op dat moment ook maar de aandacht vraagt.

Ik leerde mijn eigen blauwdruk kennen van Maarten Oversier, die het op zijn beurt leerde van een Elder in Spanje. Zoals de Indianen bij de geboorte van een kind zeggen ‘What is his/her song?’, wat is de blauwdruk van dit kind? Met welke talenten, aandachtspunten en doel is dit kind op aarde gekomen. Ook voor jou is deze informatie beschikbaar en het is mogelijk om dit samen met mij te verkennen.

Blauwdruk van Relaties

Jouw blauwdruk en die van je partner, je kind, je ouders of welke relatie ook maar aandacht vraagt, kan ook een ingang zijn voor een gesprek over die specifieke relatie. Beland je in verhouding tot de ander steeds in dezelfde patronen? Vraag je je af wat er tussen jou en de ander in staat? Heb je soms het gevoel dat jullie niet op hetzelfde level zitten? Of dat je het bijvoorbeeld steeds fout doet, of dat de ander jou niet begrijpt? Dan kan het helpen om ook de blauwdruk van de ander te kennen. Inzicht in elkaars’ blauwdruk zorgt voor begrip en kan helend zijn voor je relatie. Een gesprek hierover kan duidelijkheid geven over waar je tegenaan loopt in die relatie en waarom, en biedt daarmee ook handvatten om ermee om te gaan en te verbeteren.

Online gesprek (30 minuten)

In een online (Teams) meeting of telefonisch gesprek neem ik je mee door jouw blauwdruk. De blauwdruk ontvang je ook via de mail, zodat je deze later nog eens rustig kunt nalezen.

Wil je met behulp van de blauwdruk meer inzicht in een relatie? Alleen of samen met de ander? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!