Meld je aan voor de 17-06 workshop!

Jouw persoonlijke blauwdruk

Nu voor €45!!

Jij als persoon

Wie ben ik? Wat zijn mijn aandachtspunten? Welk pad heb ik in dit leven te bewandelen? Jouw geboortedatum bepaalt voor een groot deel wie jij bent, je talenten en je doel in het leven. Uit je geboortedatum is jouw blauwdruk te halen, dit krijg je met je geboorte dus al mee. Het geeft een indicatie van:

  • wie je in de kern bent
  • je thema’s (waar heb je aan te werken)
  • je talenten
  • het pad dat je hebt te bewandelen in dit leven
  • je levensdoel

Blauwdruk

Het kennen van je blauwdruk geeft je inzicht in wie je in de basis bent. Dit inzicht kan een begin zijn voor een verdere verdieping, bijvoorbeeld in een regressiesessie, en het kan ook al zo verhelderend en bevestigend werken, dat het voldoende is om zelf verder mee aan de slag te gaan in je persoonlijke ontwikkeling, je werk, je gezin, of wat op dat moment ook maar de aandacht vraagt.

Ik leerde mijn eigen blauwdruk kennen van Maarten Oversier, die het op zijn beurt leerde van een Elder in Spanje. Zoals de Indianen bij de geboorte van een kind zeggen ‘What is his/her song?’, wat is de blauwdruk van dit kind? Met welke talenten, aandachtspunten en doel is dit kind op aarde gekomen. Ook voor jou is deze informatie beschikbaar en het is mogelijk om dit samen met mij te verkennen.

Online gesprek (30 minuten)

In een online (Teams) meeting of telefonisch gesprek neem ik je mee door jouw blauwdruk. De blauwdruk ontvang je ook via de mail, zodat je deze later nog eens rustig kunt nalezen.

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!