Meld je aan voor de 17-06 workshop!

Ervaringen van klanten

Klant ervaringen

Lees hieronder ervaringen van klanten.

“Deze sessie heeft mij meer helderheid en inzicht gebracht wat authentieke energie van mij is. En wat er echt bij mij hoort. Dat voelt zo fijn en heeft mij echt meer vertrouwen gegeven. Aafje legt alles helder, rustig en duidelijk uit waardoor je de informatie goed kan verwerken en opslaan. Echt een aanrader dus!”

-Daisy

“Bij Aafje voelde ik mij direct veilig en vertrouwd om mijn verhaal kwijt te kunnen, echt een aanrader als je een luisterend oor wilt.”

“Ik heb een uitleg gekregen van mijn persoonlijke blauwdruk, bijzonder dat je zoveel dingen herkent bij jezelf. Aafje heeft dit zo leuk gedaan, ik heb zin om er mee aan de slag te gaan! Bedankt voor de fijne uitleg en tot ziens!”

Evelyn (Numerologie)

“Voor iedereen een aanrader deze waardevolle dag. Gun jezelf dit cadeau!”

“In november ben ik bij Aafje geweest met de vraag wat me nog tegenhield om echt te gaan staan voor wat ik doe en wie ik ben. Mijn passie helemaal gaan volgen. We hebben er samen naar gekeken en ons verdiept in mijn voorouderlijke (vrouwen)lijn. Ik had er al eerder naar gekeken en bij jou ben ik weer een laagje dieper gegaan. Er gebeurde veel wat veel heeft losgemaakt, met als gevolg dat ik afgelopen donderdag sinds tijden weer een lezing heb gegeven voor 30 man. Relaxed, zonder zenuwachtig te zijn, enorm blij dat ik dit nu kon doen.”

Joke Nauta

“Voel een andere verbinding in het contact met mijn moeder en dat voelt goed. Er mocht nog wat opgeruimd worden uit het systeem en dit is bevrijdend. Ook helpt het mij dat ik weet wat het verdriet was waardoor ik het ook kon aankijken/voelen. Het geeft mij rust en vrijheid en dat is fantastisch!! Bedankt dat je dit samen met mij wou doen!”

Annette

“Een hele fijne workshop waarbij ik echt mezelf kon zijn. Er werd goed geluisterd naar elkaar. Bijzondere ervaring tijdens het medicijnwiel. Hele mooie inzichten gekregen. Ik kan verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga hier voldaan en blij vandaan.”

Maaike

“Vandaag veel inzichten gekregen over wie ik ben, waar ik nu sta en wat ik nog aandacht mag geven om beter in balans te komen en om meer liefde te hebben voor mezelf en om ‘gewoon’ gelukkiger te zijn!”

M, 22-01-2023

“De cursus Blauwdruk heeft mij veel inzicht gegeven in mezelf. Aan de hand van de blauwdruk kon ik kijken naar welke stappen goed zijn om te zetten! De sfeer was prettig tijdens de cursus! Bedankt!”

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!