Meld je aan voor de 06-09 workshop!

Ervaringen van klanten

Klantervaringen

Lees hieronder de ervaringen van verschillende klanten.

Daisy
Lees verder
“Deze sessie heeft mij meer helderheid en inzicht gebracht wat authentieke energie van mij is. En wat er echt bij mij hoort. Dat voelt zo fijn en heeft mij echt meer vertrouwen gegeven. Aafje legt alles helder, rustig en duidelijk uit waardoor je de informatie goed kan verwerken en opslaan. Echt een aanrader dus!”
Joke Nauta
Lees verder
"In november ben ik bij Aafje geweest met de vraag wat me nog tegenhield om echt te gaan staan voor wat ik doe en wie ik ben. Mijn passie helemaal gaan volgen. We hebben er samen naar gekeken en ons verdiept in mijn voorouderlijke (vrouwen)lijn. Ik had er al eerder naar gekeken en bij jou ben ik weer een laagje dieper gegaan. Er gebeurde veel wat veel heeft losgemaakt, met als gevolg dat ik afgelopen donderdag sinds tijden weer een lezing heb gegeven voor 30 man. Relaxed, zonder zenuwachtig te zijn, enorm blij dat ik dit nu kon doen."
Annette
Lees verder
"Voel een andere verbinding in het contact met mijn moeder en dat voelt goed. Er mocht nog wat opgeruimd worden uit het systeem en dit is bevrijdend. Ook helpt het mij dat ik weet wat het verdriet was waardoor ik het ook kon aankijken/voelen. Het geeft mij rust en vrijheid en dat is fantastisch!! Bedankt dat je dit samen met mij wou doen!"
Anoniem
Lees verder
“Voor iedereen een aanrader deze waardevolle dag. Gun jezelf dit cadeau!”
Evelyn (numerologie)
Lees verder
“Ik heb een uitleg gekregen van mijn persoonlijke blauwdruk, bijzonder dat je zoveel dingen herkent bij jezelf. Aafje heeft dit zo leuk gedaan, ik heb zin om er mee aan de slag te gaan! Bedankt voor de fijne uitleg en tot ziens!”
Anoniem
Lees verder
"De cursus Blauwdruk heeft mij echt veel inzicht gegeven in mezelf. Aan de hand van de blauwdruk kon ik kijken naar welke stappen goed zijn om te zetten! De sfeer was prettig tijdens de cursus! Bedankt!"
M, 22-01-2023
Lees verder
"Vandaag veel inzichten gekregen over wie ik ben, waar ik nu sta en wat ik nog aandacht mag geven om beter in balans te komen en om meer liefde te hebben voor mezelf en om 'gewoon' gelukkiger te zijn!"
Maaike
Lees verder
"Een hele fijne workshop waarbij ik echt mezelf kon zijn. Er werd goed geluisterd naar elkaar. Bijzondere ervaring tijdens het medicijnwiel. Hele mooie inzichten gekregen. Ik kan verder met mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ga hier voldaan en blij vandaan."
Femia
Lees verder
"Ik snap nu na de sessie wat mijn vrijheid is: alles zeggen wat ik maar wil, mijzelf uiten. Dat geeft mij vrijheid. Het verbaast mij dat er 2 uur voorbij zijn gegaan. De kleine stapjes die Aafje maakt (ook al wil ik soms veel sneller) het geduld wat ze heeft om je door de moeilijke passage van het leven van mijn oma heen te loodsen maakt dat ik dit een hele prettige manier van therapie vindt. Wat mij vooral opvalt is dat mijn lichaam als ik in de energie van mijn oma ben alles voelt, wat oma destijds heeft gevoeld. Heel bijzonder!"
Anoniem
Lees verder
“Ik ben alleen maar positief over de sessies. Ik heb nu meer begrip voor het gedrag van mijn moeder, daardoor voelt het zachter. Ik ben heel diep gegaan, maar het heeft me veel gebracht. Ik ervaar nu meer zelfvertrouwen en ben mondiger geworden. Zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik zit nu op zo’n 85% en merk dat het nog steeds doorwerkt. Dankjewel Aafje!”
Judith
Judith
Lees verder
"Ik heb tijdens de workshop een uitleg gekregen over mijn blauwdruk. Hoe leuk en herkenbaar was dit. Je kunt er meteen mee aan de slag. Aafje luistert, hoort en ziet. Ze heeft de gave iedereen in zijn/haar waarde te laten zonder oordeel en wist 3 heel verschillende mensen te laten "klikken". Het was een mooie dag."
Hedwich
Lees verder
En toen was er pensioen. Alle tijd om mij af te vragen, wat ik nou eigenlijk echt wilde. Er was zoveel om voor te kiezen. Ik koos om het boek 'Bestaansrecht' van Maarten Oversier te gaan lezen en langzaamaan blz na blz, hoofdstuk na hoofdstuk ben ik diep geraakt bij Aafje en haar Praktijk NOCHT terechtgekomen, want Aafje wordt in hetzelfde boek voorgesteld als regressie therapeut. Terecht, want zij verstaat de kunst van het verbinden, het stellen van de juiste vraag op het juiste moment waardoor ik de zin van mijn leven opnieuw heb kunnen ontdekken. Ik kan weer glimlachen naar het leven. Onder haar deskundige begeleiding heb ik nooit vermoedde kwesties in mijn leven mogen ervaren en verwerken. Bij zingeving heb ik nu een totaal andere beleving.
Dieneke
Lees verder
"Ik vind de inhoud van de workshop boeiend. Daarnaast hebben de warme aandacht van Aafje en haar manier van luisteren mij erg goed gedaan. Ik hoorde me dingen over mezelf zeggen,. waarvan ik niet wist dat ze in mij waren. In de kleine groep is er voor iedereen genoeg tijd en ruimte. Echte een cadeautje voor mezelf, deze dag."
Nynke
Lees verder
"Ik heb nu 3 (Met intake 4) sessies gehad, je blijft elke keer toch de spanning houden van zou ik wel in trans kunnen komen? En komt er dan wel iets naar voren? Aafje voelt dit erg goed aan en stelt je hier goed bij gerust. Veel mooie inzichten kunnen verkrijgen in de familie lijn maar ook in vorige levens. Na elke sessie weer voel je een last van je schouders gaan, de helingstijd na de sessies zijn soms wel pittig maar zijn het zeker waard. Aafje neemt goed de tijd voor je tijdens een sessie, en stelt de juiste vragen om diep bij de pijn te komen."
Vorige
Volgende

Spreekt bovenstaande je aan, of heb je vragen neem gerust contact op!